Vhodna vrata

ZAKAJ IZBRATI PROTHERM ALUMINIJASTA VRATA

NAJVIŠJA KVALITETA

Sistem profilov nove generacije Schüco SimplySmart, vgradnja kvalitetnih materialov visokega cenovnega razreda, natančna izdelava in certifikati so garancija za najvišjo kvaliteto in dolgo življenjsko dobo.

DIZAJN

Vidna individualnost že na vhodu vašega doma. Naš dizajn, sodobno in izbrano oblikovan, je v popolnosti prilagodljiv vam. Prepuščena vam je individualnost in oblikovalska svoboda. Tako vaš dom lahko izraža vam lasten stil.

VARNOST

Zaščita čez dan in ponoči. Varnost ni samo občutek, je zagotovilo. Inovativna tehnika, ki je nevidna ampak jo zaznavate. Sistemi zaklepanja, kontrole pristopa, vse po vaših željah in potrebah – za maksimalno varnost vas in vaše družine.

UDOBJE

Odklepanje vrat s čitalcem prstnih odtisov je samo ena od številnih možnosti, katere dvigajo nivo bivalnega udobja. Omogočajo povezovanje z ostalimi sistemi v hiši in dvigujejo njeno vrednost.

ENERGIJSKA UČINKOVITOST

Toplota ostane noter in mraz zunaj. Naša vrata zagotavljajo maksimalno toplotno izolativnost, zato že danes izpolnjujejo zakonske zahteve za prihodnost. Rezultat tega so nižji stroški za energijo in prispevek k varovanju okolja, kateri se začne že na vašem vhodu.