O podjetju

O NAS

V podjetju PROTHERM d.o.o. se ukvarjamo z razvojem, proizvodnjo in prodajo aluminijastih vhodnih vrat za najzahtevnejše kupce in uporabnike. V prvi vrsti so naša aluminijasta vrata namenjena enodružinskim hišam, dvojčkom in poslovnim stavbam.

Za izdelavo Protherm aluminijastih vhodnih vrat uporabljamo najnovejše materiale in tehnologije, kateri zagotavljajo maksimalno konstrukcijsko stabilnost in varnost, vrhunsko toplotno izolativnost, udobje pri uporabi in dolgo življenjsko dobo.

Individualna izbira dizajna in opreme omogoča tudi zahtevnejšim uporabnikom, da si izberejo in prilagodijo vhod po lastnih željah in pričakovanjih.

VIZIJA

V podjetju želimo slediti napredku tehnologije in sodobne proizvodnje aluminijastega stavbnega pohištva in postali poznan in cenjen proizvajalec aluminijastega stavbnega pohištva doma in v tujini. Kakovostni izdelki in storitve, zadovoljni kupci in zaposleni ter trajnostni razvoj  so temelj za uspešno in dolgotrajno rast podjetja.

POSLANSTVO

Za kupce izdelujemo proizvode, kateri že sedaj izpolnjujejo energetske zahteve za prihodnost, kateri  izpolnjujejo najvišje zahteve po varnosti in udobju uporabe in nudimo možnost individualne izbire dizajna.

Zaposlenim nudimo ustvarjalno delovno okolje, možnost individualne rasti in predvsem medsebojno spoštovanje in skrb.

VREDNOTE

S poštenim odnosom do zaposlenih, kupcev in dobaviteljev vzpostavljamo  kvalitetne medsebojne odnose, kateri so garancija in trdni temelji za zdravo in pozitivno rast in razvoj podjetja tudi v prihodnosti.

NAŠI PARTNERJI