DODATNA OPREMA

Nešteto možnosti izbire

Ponujamo vam širok izbor dodatne opreme in možnosti izbire dizajnov in barv vaših Protherm vrat. Izberite in opremite si vrata po vaših željah in okusu in pustite vašim željam prosto pot.

BARVE

TIGER barve  so sinonim za prašne barve najvišjega kakovostnega razreda. Najmodernejši tehnološki postopki in neprestan razvoj zagotavljajo izjemno konstantnost barvnih odtenkov in površinskih efektov. Kos so največjim vremenskim in kemičnim obremenitvam, hkrati pa ponujajo najširši nabor odtenkov in površinskih efektov.

ZASTEKLITVE

Sodobna toplotno izolativna stekla zagotavljajo izolativnost in povečano udobje bivanja in življenja ter v primeru varnostnega stekla preprečijo vlomilcem vstop v prostor. Z peskanjem steklo obogatimo, nanj nanesemo različne motive in s tem dosežemo unikatnost vašega izbranega modela vrat.

ZAKLEPANJE

Večtočkovne inox mehanske ključavnice zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti in tesnjenja.  Motorne ključavnice pa poleg varnosti nudijo še udobnost in tako povišujejo kvaliteto vašega bivanja.

KONTROLA PRISTOPA

Kontrola pristopa mora združevati udobje z maksimalno varnostjo. To omogoča zmogljiv čitalnik prstnih odtisov ali kodna tipkovnica za tiste, ki želijo alternativo čitalniku prstnih odtisov. Poleg odklepanja vrat lahko vklapljata in izklapljata še eno dodatno napravo (npr. garažna vrata ali alarm). Čitalnik in tipkovnica sta lahko vgrajena v krilo  in čitalnik lahko tudi na čelni in hrbtni strani ročaja.

ZUNANJI ROČAJI

Širok izbor ročajev najrazličnejših oblik in izvedb, narejenih iz visokokvalitetnega inoxa vam omogoča, da vsakemu izbranemu modelu vrat dodate lasten pečat in jih tako kar najbolje prilagodite vašemu domu.

NOTRANJE KLJUKE

Visoka kvaliteta in inovativen dizajn – to je naše vodilo za bogat izbor notranjih kljuk.

LED OSVETLITEV

Estetsko dovršena in uporabna led osvetlitev  v nočnem času vratom in s tem celotnemu domu doda individualen izgled in poveča udobje uporabe.

PROTIVLOMNOST

Si želite še dodatno povišati nivo varnosti vašega doma in s tem vaše družine? Investirajte v varnost vaših vrat. Z dodatnimi varnostnimi zapirnimi elementi in protivlomnimi stekli si boste zagotovili miren spanec in brezskrbno potovanje.

OSTALO

Zaščitne letve, samozapirala, skrita nasadila, kukala, pokrivni in razširitveni elementi in še mnogo drugega. Raznolike možnosti dodatne opreme dopolnjujejo že tako širok izbor dodatnih možnosti in omogočajo vašo individualnost.